Serveringsroboter - Et perfekt verktøy for å hjelpe dine ansatte

Mange blir skeptisk når de hører ordet robot og tenker da at det ikke er noe bruk for oss mennesker når "robotene tar over". Grunnen til dette er nok at mange av oss er grunnleggende skeptisk til nye ting og til ting vi ikke vet hva er eller gjør. En serveringsrobot er kort forklart ikke noe som kommer til å ta over jobben for oss mennesker, men heller hjelpe oss til å gjøre jobben bedre og minske fysiske belastninger som kan føre til langvarige skader eller varige men.


Man kan sammenligne en serveringsrobot med en verktøykasse for en reparatør som skal reparere en ovn på et kjøkken, verktøykassen er noe som hjelper han hele tiden og gjør hverdagen enklere. Men verktøykassen kommer aldri til å ta over jobben fra reparatøren, tvert i mot så gjør den reparatøren dyktigere til å gjøre jobben sin og å være bedre rustet til en hektisk hverdag.


Og ja, avansert teknologi er kommet for å bli og forenkle hverdagen vår. Kanskje kan du spare rygg og armer til en servitør som slipper å bære tallerkener frem og tilbake fra bordene. Dette vil gjøre at det blir mindre sykemeldinger og mer fornøyde ansatte. Eller du kan levere kontaktløst til hotellrommene og dermed sikre at det er mindre kontaktpunkter for smitte mot gjestene eller de ansatte. Eller du kan bare bruke serveringsrobot for å inspirere kundene dine til å komme tilbake eller kjøpe mer.


Vi har masse ideer og står klare til å jobbe sammen med deg med å finne den løsningen som passer for dine behov og din bedrift.